Hae
Sanna Laitinen

Isot pakarat pienillä treenivastuksilla

 

Ihanaa torstaita! Täällä kun kroppa alkaa pienentyä melkoista tahtia melkein pari viikkoa sitten tapahtuneesta maailmani mullistaneesta synnytyksestä, on pikkuiseen vauvaihmeeseemme tutustumisen lisäksi mun ajatukset hyvin vahvasti kuntoutumisessa. Selailin täällä vanhoja Tikis-treenejäni, muistan jokaisesta niistä saaneeni lihakset ihanan väsyneiksi.

Disclaimerina – muistattehan etenkin juuri synnyttäneet, että jokainen keho palautuu synnytyksestä yksilölliseen tahtiinsa, ja omalla tavallaan. Täälläkin käydään äitiysfyssarilla ennen ensimmäistäkään jalka- tai sikspäkkilihasosaston lihaskuntoliikettä. 🙂

 

Jos kaipaat itse lisää pohdittavaa pakaraosaston treeniliikkeisiin, kurkkaapa tämä Tikis-video!

 

 

 

-Sanna

2 kommenttia

  1. Mari kirjoitti:

    Sun neuvoilla liikkeet tuntuu aina siellä missä pitääkin, etenkin kun pakaran aktivoinnissa on itsellä haasteita 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *