Hae
Sanna Laitinen
Kaupallinen yhteistyö

Kävin vaa-alla ja kauhistuin!

Kaupallinen yhteistyö: Monna x Friends
*Sisältää mainoslinkkejä

 

Tätä tämä on. Mielen tasapainoilua sen kanssa, koska olen riittävän hyvä, koska olen täydellisen tyytyväinen itseeni. Nyt en ole!

Noin, tulipahan sekin sanottua ääneen. Kyllä minua häiritsee se, etten ole vielä täysin palautunut kuuden viikon takaisesta synnytyksestä, että painan aika roimasti enemmän kuin ennen raskautta, ja että keskivartalo ei vieläkään ole se minun keskivartaloni.

Joo, olen malttamaton. Se on aina ollut paheeni, ihan kaikessa. Nyt pitäisi malttaa, olla armollinen ja silti tehdä asioita oikein – treenata keskivartaloa tosi hallitusti ja syödä terveellisesti, mutta kuitenkin tarpeeksi, jotta saan jatkettua vauvamme täysimetystä.

Miten mä oikein löydän tasapainon? Olisi kiva käydä joka päivä treenaamassa, salikin löytyy ihan vierestä. Onko mun kropasta vielä siihen? Treenin lisäksi muita omia juttuja on aika paljon – töitäkin täytyy tehdä – ja sitä omaa vapaa-aikaa on vuorokaudessa aika vähän. Vauvan kanssa on ihanaa touhuta, ja vauvan kanssa on parasta nukkua myös päiväunia. Ja mielellään nukkua vähän yölläkin.

Mistä mä löydän sopivan tasapainon treenaamiseen ja muuhun elämään? Kuinka mun oikein kannattaa treenata tässä vaiheessa ja tämän vatsalihasten erkauman kanssa?

Onneksi ihana Monna pisti mulle viestiä nyt loppuviikosta ja kutsui mukaan Monna x Friends -tapahtumaan loppukuusta. Tapahtumapäivän aikana saan varmasti lisää tietoa ja uusia näkökulmia synnytyksenjälkeisestä treenaamisesta, ja varmaan myös lisää perusteluita sille, miksi mun kannattaisi vaan malttaa ja olla armollisempi itselleni.

Monna x Friends

Päivän aikataulu 30.1. klo 10-13 on seuraava:

10:00 FemiHealth esittäytyy
10:30 Fysioterapeutin ohjaama keskivartaloa voimistava jumppa
11:30 Keskustelutuokio keskivartalon kuntoutuksesta
12:00 Luento: Ravinto ja synnytyksestä palautuminen

– Tarjolla pientä purtavaa
– Tilaisuudessa tehdään pieni palautumisjumppa, pistäthän päällesi mukavat treenihousut
– Treenipaidan saat paikan päällä, Yvette by Monna -mallistosta.
– Osallistujat saavat Yvette by Monna -paidan ja Pur- kaupan goodiebagin

Jos sinä haluat mukaan, paikkoja lienee vielä muutamia jäljellä. Hinta vajaat viisikymppiä – tuon pulittaisin tästä tietopaketista erittäin mielelläni!

Lisää tietoa ja ilmoittautuminen tapahtumaan täällä.

Ihanaa myös nähdä taas Monnaa ja muita varmasti samanhenkisiä naisia. Kiva olisi nähdä myös sinut mukana. 🙂

 

 

Vielä tuohon painoasiaan. Minua seuraavat tietävät kyllä mitä mieltä olen painosta. Ennen raskautta, ihannekehossani, painoin seitsemisenkymmentä kiloa. Se on mielestäni aika paljon siihen nähden, miltä näytin. Siksi olen edelleen sitä mieltä, että painolukema ei yksin kerro tarpeeksi kenenkään terveydentilasta. Koetan olla miettimättä painoa, ja taitaa vaa-alla käyminen jäädä taas taka-alalle. Olen mielummin hyvällä mielellä ja vähemmän tietoinen painolukemastani, kuin että alituiseen harmittelisin tätä nykyistä olemustani painolukeman kautta.

Kuinka usein sinä käyt vaa-alla? Onko sinulle vaa-alla käymisestä enemmän hyötyä vai haittaa?

 

Sanna

Kaupallinen yhteistyö: Monna x Friends

4 kommenttia

 1. Jenna kirjoitti:

  6viikkoa on todella lyhyt aika!!!!!! Kyllä se kroppa palautuu, nyt malttia!! Keskity pienokaiseen, tuo aika hänen kanssaan menee nopeaan ohi eikä sitä saa takaisin kuten vartalosi. Vaunukävelyt ovat varmaan turvallisin tapa aloittaa aktiivinen liikunta keholle. Muista että hormonitoiminnan takia keho palautuu paljon myös sellaisesta jota silmin ei nää..

  • sannalaitinen kirjoitti:

   Kiitos asiallisesta muistutuksesta ❤️ Näinhän se on, välillä sitä on vain hirmuvaikeaa muistaa.

 2. Mimosa kirjoitti:

  6 viikkoa todella on lyhyt aika synnytyksestä palautumiseen. Anna itelles aikaa ja nauti siitä ajasta vastasyntyneen kanssa, se on niin pian ohi! ❤ ja jos yhtään lohduttaa, mulla on synnytyksestä 1v7kk ja raskauskiloja vielä 5kg jäljellä. 😀 ja tärkeimpänä ainakin itse tuossa vaiheessa pidin sitä, että maitoa riitti vauvalle ❤??

  • sannalaitinen kirjoitti:

   No näinhän se on. Kiitos kun oot siellä palauttamassa mut takaisin maan pinnalle ?❤️

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *