Hae
Sanna Laitinen

Neljännen kerran samalle NLP-kurssille!

Jotkut ei opi kerrasta.

Eikä edes kahdesta tai kolmesta. Nyt ampaisen neljännen kerran samalle NLP-kurssille! Mikä ihme saa mut palaamaan Päivänkakkarantielle uudestaan ja uudestaan?

NLP Akatemialla alkaa seuraava Licensed Practitioner of NLP -kurssi tulevana lauantaina. Seitsemän päivän intensiivikurssi pistää joka kerta mieltämään omaa maailmaani, ajatteluani ja mentaalisia taitojani uusilla tavoilla.

Lähdin ekan kerran kohti Ilkka Rajalan luotsaamaa NLP Akatemiaa ystäväni suosituksesta, enkä oikein tiennyt mitä odottaa. Neljä vuotta sitten tuon seitsemän elokuisen päivän aikana sain nauraa, itkeä, harjoitella, improvisoida, esiintyä, treenata ja tutustua uusiin, ihan mielettömiin kurssikavereihin. Kurssi oli samalla paras, mullistavin ja rankin, jonka olin koskaan kokenut.

Ensimmäisellä NLP-präkkärillä esimerkiksi pääsin eroon elämääni haitanneesta lentopelosta, opin päästämään pikkuhiljaa irti tietyistä epävarmuuksista, aloin uskaltaa heittäytyä enemmän. Uskalsin alkaa tehdä sellaisia asioita elämässäni, joista olin vain unelmoinut. Ja nyt kun katson elämääni neljän viimeisen vuoden aikana – voi apua, kaikki silloiset tavoitteet on täytetty, ja vielä vähän enemmän.

Toisella kerralla tutustuin aivan upeisiin ihmisiin ja pääsin vetämään ensimmäisiä hyvinvointiseminaarejani uuden, kurssilta saadun kontaktin kanssa! Kurssilla mielikuvaharjoittelin esimerkiksi esiintymistilanteissa olemista. Jossain vaiheessa kurssia Akatemian kattoon ilmestyi ilmapallomeri jota sitten ruvettiin kutsumaan transsimetsäksi. Muistot naurattavat vieläkin!

Kolmas kerta oli sellainen, jossa enimmäkseen fiilistelin uusien ja vanhojen kurssikavereiden kanssa. Tokan ja kolmannen kurssin välissä olin käynyt läpi aika rankkoja elämänvaiheita, jotka olivat jättäneet kipeitä muistoja, jotka itkettivät herkästi edelleen. Ilkan kanssa tehtiinkin kurssilla harjoitus, joka auttoi minua suhtautumaan kipeisiin muistoihin paremmalla tavalla. Harjoituksen jälkeen olen pystynyt käsittelemään mielessäni noita muistoja helpommin.

Nyt sitten neljäs kerta! Mitähän ihanaa saan tällä kertaa mukaanvietäväksi ”oikeaan elämään”? Keitähän muita kurssille on tulossa?

Jollekin toiselle kurssit voivat antaa jotain ihan muuta. Parasta on, että präkkärillä pääsee haastamaan omaa ajatteluaan uusilla tavoilla, ja tekemään aivan ihania mielikuvaharjoituksia. Jokaisella kerralla saan jotain uutta ja ihanaa kotiinviemisiksi.

Onko sulla takana kursseja, koulutuksia tai valmennuksia, joiden koet vaikuttaneen todella voimakkaasti ja positiivisesti elämääsi? Voisitko suositella niitä minullekin?

Sanna

 

Kurkkaa myös:  Paras muutos syntyy pikkukriisistä

Sannan Instagram

Sannan Facebook

Kirjoittaja on puhuja ja juontaja, joka suhtautuu esiintymiseen, oppimiseen ja hyvinvointiin intohimoisesti.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *