Hae
Sanna Laitinen

Meille tulee vauva. Toivottavasti.

 

Heipä hei täältä koronakonttorilta. Pitkästä aikaa!

Onpa tullut aika kääntää taas uusi sivu Laitisen Sannan elämässä – jos kaikki menee hyvin, meille syntyy keväällä pojallemme pikkusisarus. Veli vai sisko – ken tietää, tai onko sillä väliä? Jos kaikki menee hyvin.

Raskausaika on tuntunut pääosin fyysisesti hyvältä mutta henkisesti pahalta. Tämä on kuudes raskauteni ja minulla on siis yksi elävä ja terve lapsi, touhukas ja ihana pieni kaksivuotias. Yhdestäkin olen niin tavattoman onnellinen ja kiitollinen, mutta lukuisat keskenmenot ovat luoneet oman varjonsa raskausonneen. Taasko raskaana – koskahan tämä onni päättyy? Uskaltaako olla onnellinen, toivoa tai suunnitella? Koska sitä uskaltaisi taas luottaa? ”Jos kaikki menee hyvin” on varmaan eniten raskausaiheisissa puheenparsissa käyttämäni klausuuli.

Nyt juuri on käynnissä 18. raskausviikko eli nyt ollaan hienosti pahimpien riskiviikkojen ohitse. Olen viikon ajan tuntenut liikkeitä, joten olo alkaa olla jo levollisempi – on siellä joku hengissä. Nyt uskallan siis kertoa tuntemuksistani myös täällä.

Koronavuosi, kolmekymppisteni ensimmäinen vuosi on ollut todella työntäyteinen, kuten koko kaksikymppinen vuosikymmeneni. Nyt aion tästä seuraavasta pienestä viettää kyllä vanhempainvapaita vähän eri tavalla kuin esikoisen aikana. Odotan tulevaa kevättä!

Monet täällä somessa tietävätkin minut juuri Tikis-treenimedian kautta. Tikis-treeneissä olen edelleen vahvasti mukana, ja treenaan niin pitkään kuin oma ja vauvan hyvinvointi antaa myöden – tähän mennessä olen huomannut pelkästään hyötyjä aktiivisesta liikkumisesta.

Blogin äidin hyvinvointi -teema siis jatkuu pitkästä aikaa tästä eteenpäin ainakin odotuskuulumisilla ja oman kropan kuuntelulla.

Kiitos kun olet siellä. 🙂 Mitä sinulle kuuluu, pitkästä aikaa?

Sanna

Yksi kommentti

  1. Nina kirjoitti:

    😍🥰

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *